Fit en gezond Personeel 2018-02-13T10:33:35+01:00

Fit en Gezond Personeel

Fit en gezond personeel is wat iedere werkgever wil. Voor veel bedrijven is het vaak lastig om dit te bereiken of om hier grip op te krijgen.

Werknemers zitten vaak achter hun bureau. De vraag voor bedrijven is vaak hoe stimuleer ik een “gezonde leefstijl en werkomgeving” in combinatie met de “druk” die het ondernemen met zich meebrengt.

Joyce is een ervaren leefstijlcoach. Zij adviseert en begeleidt werkgever en werknemer bij het bereiken van een gezonde leefstijl en werkomgeving.

Dit leidt tot een betere gezondheid en vitaliteit van medewerkers en daarmee een verbeterde duurzame inzetbaarheid voor de organisatie.

Hoe werk ik?

Bij het stimuleren van een “gezonde leefstijl en werkomgeving” is de klik tussen de persoon of organisatie en mijzelf belangrijk. Tijdens een persoonlijke kennismaking, inventariseer ik waar de behoefte ligt. Aan de hand van dit gesprek, kan ik verschillende bouwstenen aanbieden voor zowel de korte termijn als lange termijn.

Bouwstenen

  • Individuele Leefstijlcoaching
  • Workshops (Tips and Tricks over het ontwikkelen van een gezonde leefstijl)
  • Lunch – Scan

Mijn Visie

Een gezonde leefstijl willen we allemaal. Hoe fijn is het om je gezond en fit te voelen?.Het aanpassen van je leefstijl vraagt veel motivatie en doorzettingsvermogen. Iets wat we allemaal in ons hebben, maar de verleidingen liggen op de loer. Hierdoor pakt het vaak net iets anders uit.

Mijn motto? Leefstijl is leven…. Soms gaat het goed, soms iets minder en soms gaat het gewoon slecht. Dat hoort erbij en daar groeien we als mens van.

Neem nu contact met ons op