Professionals 2018-02-13T10:32:34+01:00

Waarom Buro Maek

Wij zijn Joyce Keizer en Sven Ammann, twee vakvolwassen recruiters die werken vanuit transparantie, betrokkenheid en eenvoud. Altijd gericht op resultaat: De juiste persoon op de juiste plaats. Met ruim 20 jaar ervaring binnen recruitment en personeelsadvies weten we op efficiënte en persoonlijke wijze opdrachtgevers en kandidaten met elkaar te verbinden. We hebben een groot netwerk van opdrachtgevers, bekende namen en ook juist die partijen waar je graag werkt maar nog niet kent.

Hoe werken wij?

Na een persoonlijk gesprek over jouw persoonlijkheid, vakmanschap,  je wensen en verwachtingen koppelen we je aan passende vacatures. Dit doen wij altijd in overleg met jou. Vervolgens stellen we je eerlijk en overtuigend voor.

Dienstverlening

Buro Maek bemiddelt voor vast- en tijdelijk werk. Als je op zoek bent naar een vaste baan dan werken we op basis van Werving & Selectie. Zoek je juist een uitdagende tijdelijke opdracht dan kan dat op basis van Detachering. Ben je ZZP-er, dan zoeken wij een mooie vervolguitdaging en verzorgen we de facturatie.

Neem nu contact met ons op