Opdrachtgever 2018-02-13T10:32:01+01:00

Waarom Buro Maek

Wij zijn Joyce Keizer en Sven Ammann, twee vakvolwassen recruiters die werken vanuit transparantie, betrokkenheid en eenvoud. Altijd gericht op resultaat: De juiste persoon op de juiste plaats. Met ruim 20 jaar ervaring binnen recruitment en personeelsadvies weten we op efficiënte en persoonlijke wijze opdrachtgevers en kandidaten met elkaar te verbinden.

Hoe werken wij?

Na een uitgebreid gesprek over het onderscheidend vermogen van uw organisatie en de inhoud van de vacature stellen wij alles in het werk om de ideale kandidaat aan uw organisatie te binden. Dit doen wij door binnen een kort tijdsbestek ons netwerk, social media en (externe) databases ’binnenstebuiten’ te keren om daar de beste kandidaten uit te selecteren op basis de gevraagde criteria. Deze kandidaten stellen wij eerlijk en overtuigend voor.

Dienstverlening

Buro Maek biedt Werving en Selectie, Detachering en Interim Recruitment. Hiermee bieden wij een oplossing voor vaste invulling van vacatures voor uw organisatie, tijdelijke inhuur en inhouse-recruitment.

Neem nu contact met ons op

Werving & Selectie

Bij een vaste vacature waarbij u voor werving en selectie kiest, treedt de professional direct bij uw organisatie in dienst. Buro MaeK verzorgt de volledige werving- en selectie van de professional en ondersteunt en adviseert bij de bemiddeling en het nazorg traject.

Detachering

Bij een vaste of tijdelijke vacature waarbij u maximale flexibiliteit wilt, is detachering de oplossing. Bij detachering is Buro Maek werkgever en werkt de professional op locatie bij u als opdrachtgever. Binnen detachering is er de keuze voor een dienstverband voor de duur van een project of voor detachering met uitzicht op een vast dienstverband. Gedurende de detacheringsperiode kunnen de professional en de opdrachtgever, binnen een vooraf vastgestelde detacheringsperiode, wennen aan elkaar. Bij een wederzijdse tevredenheid treedt de professional bij de opdrachtgever in dienst.

Interim Recruitment

Voor een tijdelijke periode zijn wij werkzaam als recruiter binnen uw organisatie. We nemen het gehele traject gedurende deze periode van u over. Van het opstellen van vactures tot en met contract ondertekening en nazorg.